Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

“Στο μέτωπό μας δεν γράφει ηλίθιος”, είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στον ΟΗΕ

"Στο μέτωπό μας δεν γράφει ηλίθιος", δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος στα Ηνωμένα Έθνη που είχαν καλέσει την Τουρκία να ανοίξει τα σύνορά της στους πρόσφυγες.
Σε ομιλία του στην Άγκυρα, ο Τούρκος Πρόεδρος τα έβαλε για δεύτερη μέρα με τα Ηνωμένα Έθνη. "Έ, Ηνωμένα Έθνη, εσύ τι κάνεις, ποιο είναι το καθήκον σου; Τι στήριξη πρόσφερες εσύ την Τουρκία η οποία μέχρι στιγμής ξόδεψε 10 δις δολάρια για τους πρόσφυγες. Πρόσφερες 450 εκατομμύρια δολάρια. Ντροπή, ντροπή. Μας συγχωρείτε, αλλά στο μέτωπό μας δεν γράφει ηλίθιος", είπε.
Ο Τούρκος Πρόεδρος σχολίασε σήμερα για πρώτη φορά και τη δημοσίευση των διαλόγων μεταξύ του ιδίου και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόλαντ Τουσκ και του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούγκερ στην Αττάλεια της Τουρκίας στις 16 Νοεμβρίου.
"Κάποιοι διέρρευσαν τα πρακτικά και προσπαθούν να μας επιτεθούν. Διάβασαν τι κάναμε εμείς εκεί. Υπερασπιστήκαμε τα δικαιώματα της χώρας μας και των Σύρων. Τα πρακτικά που δημοσιεύτηκαν δεν προκαλούν ντροπή σε μας, είναι αποδεικτικά έγγραφα στην πραγματικότητα", είπε. ant1iwo
http://infognomonpolitics.blogspot.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...