Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

“Εὐλογητός εἶ, Χριστέ ὁ Θεός ἡμῶν, ὁ πανσόφους τούς ἁλιεῖς ἀναδείξας…”

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

Δακρύζει στην Κύπρο εικόνα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου (BINTEO)

Μέγας ἐν ἀθλήσει ἀναδειχθείς, ὡς τροπαιοφόρος, καὶ ἐν θαύμασιν εὐκλεής, μέγας ἀντιλήπτωρ, τῆς Ἐκκλησίας ὤφθης, Γεώργιε παμμάκαρ, Μαρτύρων καύχημα.
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ... ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ
Εντύπωση προκαλεί η είδηση που από το πρωί κάνει το γύρο της Λεμεσού, κι όχι μόνο, ότι η εικόνα στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ακρωτήρι Λεμεσού έχει δακρύσει. 
Η Cyprus Times εξασφάλισε φωτογραφία και σας την παρουσιάζει με κάθε επιφύλαξη εν αναμονή, της γνωμάτευσης των ειδικών από τη Μητρόπολη Λεμεσού οι οποίοι επρόκειτο να μεταβούν εντός της ημέρας στο ξωκλήσι για να εξετάσουν την εικόνα.  Στο άκουσμα ωστόσο της είδησης δεκάδες πιστοί έσπευσαν στο ξωκλήσι, κάποιοι απ' αυτούς για να διαπιστώσουν του λόγου το αληθές ενώ κάποιοι άλλοι ήδη μιλούν για θαύμα. 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κοινοτάρχη Ακρωτηρίου Γιώργο Στυλιανού μας ανέφερε ότι και ο ίδιος ενημερώθηκε το πρωί για το συμβάν όταν μία οικογένεια είχε μεταβεί στο ξωκλήσι για προσκύνημα και αντίκρισε, όπως του είπαν, την εικόνα να δακρύζει. Ωστόσο, μας ξεκαθάρισε ότι, ο ίδιος δεν είναι σε θέση να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις και αναμένει τη γνωμάτευση των ειδικών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...