Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

"Καρδιά της Ελλάδος... η ΠΑΝΑΓΙΑ της Μακεδονίας"

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Δεν φρονηματίζεται με τίποτα η τουρκική αλεπού… πάει για τα τέσσερα

Φώτο από ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ
-ΒΡΕ καλή μου, βρε χρυσή μου σύνελθε, μην κάνεις έτσι.
-θα σου δώσουμε χρήματα για τους πρόσφυγες που δημιούργησαν τα εγκληματικά σου απολειφάδια της  ISIS.
-θα σου  φέρουμε και το ΝΑΤΟ στο ΑΙΓΑΙΟ για να αισθάνεσαι πιο ασφαλής στις ναυτικές κατεβασιές των  Ρώσων  από τα ΣΤΕΝΑ.
-θα σου βρούμε πλούσιους συμμάχους βλ. Σαουδική Αραβία, Κατάρ.
-θα προτείνουμε  No fly zone στα σύνορα σου με την Συρία για να μην έχεις τον φόβο των ρωσικών S-400.
(Το πρότεινε σήμερα η  Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ η οποία εξέφρασε την υποστήριξή της για τη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία. ΒΕΡΟΛΙΝΟ  http://sputniknews.com/politics/15 Φεβρουαρίου 2015)

Αυτά λοιπόν και άλλα της υπόσχονται οι σύμμαχοι της τουρκικής αλεπούς για να την συνεφέρουν ώστε να μην κανονιοβολεί τους Κούρδους μέσα στην Συρία που τους ετοιμάζουν νέο κράτος.

ΠΟΥ όμως η αλεπού, μυαλό δεν βάζει και συνεχίζει να χοροπηδά τρελά, λες και θέλει να πιαστεί στην παγίδα.

Α.Πουσκώφ: "Ενδεχόμενη η χερσαία επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία"
¨Τις εκτιμήσεις του για ενδεχόμενη χερσαία εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της ρωσικής Δούμα, Αλεξέι Πουσκώφ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.¨

«Στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας υπάρχει η αίσθηση ότι η Τουρκία προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο χερσαίας επέμβασης» τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως «υπάρχουν ήδη δεδομένα από δορυφόρους για συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία».

¨Αερομαχίες, δεκάδες παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου και μέγιστη ετοιμότητα του ελληνικού συστήματος αεράμυνας, είναι η ιδιαίτερα "εύφλεκτη" σημερινή εικόνα στο Αιγαίο που δημιούργησε η Αγκυρα , η οποία δείχνει συμπεριφορά μανιακού, τόσο στην Συρία, όσο και στο Αρχιπέλαγος. Συγκεκριμένα, βάσει των στοιχείων του ΓΕΕΘΑ, σήμερα είχαμε     ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ  : 2     ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ   : 22    ΕΜΠΛΟΚΕΣ  : 2¨ του Πάνου Σπαγόπουλου
http://www.pronews.gr/portal/20160215/defencenet

ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ  - ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Εμείς οι Έλληνες είχαμε την αγαθή συγκυρία να τις καταγράψουμε πριν χρόνους από αγιοπνευματικά χείλη.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ! Ἡ Τουρκικὴ Αλεπού μόλις πήδηξε μέσα στὴν γεωπολιτικὴ παγίδα του Αγίου Παϊσίου

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ τα είδε όλα και σήμερα γίνονται.

Αλλά και η Τουρκία θα ¨τα δει όλα¨ αλλά από κάτω και πιασμένη στα τέσσερα.

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ την είδε πως θα πιαστεί «Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.» «Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994», τόμος1

Τα τέσσερα πόδια της Τουρκίας είναι τα 4 ΜΕΤΩΠΑ που θα ανοίξει ταυτοχρόνως.

1. Με την ΣΥΡΙΑ
2. Με την Ελλάδα
3. Με την ΡΩΣΙΑ
4. Υπάρχει και ένα πληγωμένο από καιρό πόδι που λέγεται ΚΟΥΡΔΙΚΟ

Μπορεί εμείς σαν Έλληνες να μην έχουμε τα υπερόπλα των ισχυρών της Γης που σήμερα μας τα επιδεικνύουν, αλλά έχουμε πυρηνικά πνευματικά όπλα που είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌΣ-Ρωμαίικος Πολιτισμός μας, το γνήσιο Ασκητικό – Πατερικό φρόνημα ζυμωμένο με την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της λεβέντικης και ηρωικής επιβίωσης μας σε χαλεπούς καιρούς που ετοιμάζεται πάλι να δώσει τους ίδιους καρπούς με αυτούς που έδινε πάντοτε μοναδικούς στην Παγκόσμια Ιστορία.

Και αυτά τα πυρηνικά πνευματικά όπλα δεν τα έχουμε κρυμμένα σε σιλό πυραύλων αλλά σε εικονοστάσια και ταπεινά προσκυνήματα και κάθε βράδυ τα ¨ ξεσκουριάζουμε¨ με γονυκλισίες και προσευχές.

ΑΥΤΑ θέλουν να μας τα πάρουν γιατί γνωρίζουν ότι είναι πνευματικά θανατηφόρα για αυτούς και άκρως επικίνδυνα. ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ¨πυρηνικό όπλο¨ με ουράνια παρρησία  είναι και ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ και ήδη τους καίει με τα λεγόμενα του.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΚΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...