Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† H’ ΜΑΤΘ. 22 ΙΟΥΛ. 2018 ΑΝΑΣΤ. “Κατέλυσας τῷ Σταυρῷ σου τόν Θάνατον…”

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

"ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ"

Γράφει ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Τι είναι το Σταυροδρόμι; Είναι απλά η τομή, η συνάντηση δύο δρόμων;
Είναι ο τόπος και ο χρόνος που βρισκόμαστε μπροστά σε διλήμματα;
Είναι "σημείο" με αναδιδόμενα "μηνύματα";
Είναι ο τρόπος που θα έπρεπε να βλέπουμε τη ζωή μας ή ο τρόπος που πορευόμαστε;
Λοιπόν όλα αυτά αντιπροσωπεύουν εμάς, τον καθένα και τη καθεμία προσωπικά (γιατί είμαστε πρόσωπα και όχι άτομα) αλλά και ολόκληρες ομάδες προσώπων είτε είναι μέρη μίας κοινωνικής ομάδας είτε ενός ευρύτερου "χώρου" με εθνικά, θρησκευτικά ή άλλα χαρακτηριστικά.

Το ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ φτιάχθηκε γιατί ΕΠΡΕΠΕ. Ήρθε η ώρα να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ... ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ... ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΗ. Ότι θα διαλέξουμε θα βαρύνει αποφασιστικά την πορεία της υπόλοιπης ζωής μας αλλά και των γύρω μας.

Εδώ θα επιχειρήσουμε ΜΑΖΙ να διεισδύσουμε στα στοιχεία που συνθέτουν την μία και μοναδική θέση που βρεθήκαμε...τη θέση που λέγεται ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ.

Και μην ξεχνάτε κάτι βασικό ...Η ολοκληρωμένη πορεία , η ολοκληρωμένη απόφαση έχει ενσωματωμένο έναν ΣΤΑΥΡΟ...είτε είναι ο δικός μας είτε είναι Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.

ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ

Ήρθε η ώρα λοιπόν να δούμε τι έχουμε μπροστά μας, να αναλογισθούμε τι σημαίνει αυτό για εμάς και όλον τον κόσμο και να πάρουμε, τουλάχιστον, τις δικές μας προσωπικές αποφάσεις.

Σας λέω λοιπόν:

Όπως πορευθήκαμε ...πορευθήκαμε, ότι είδαμε είδαμε και ότι κάναμε ή δεν κάναμε έγινε. ΟΜΩΣ.. Θα κληθούμε να επιλέξουμε ...μας το επιβάλουν.

Θα πρέπει να διαλέξουμε να είμαστε χειραγωγούμενοι, να μας επιβάλουν τρόπο ζωής, τρόπο πολιτείας, τρόπο ποδηγεσίας. Σου λένε καθαρά...θες διευκολύνσεις για να συνεχίσεις να μην ζεις όπως επιθυμείς αφού εσύ το αποφάσισες διαλέγοντας να βρίσκεσαι στην "μεγάλη ευρωπαική οικογένεια του ευρώ κλπ"; εεε...τότε κι εσύ πούλα την συνείδηση σου...δεν σε ταϊζει αυτή, πάρε κι ένα τσιπάκι περιποιημένο, μην προβάλεις αντιδράσεις πνευματικές και ηθικές, δέξου κάθε ανωμαλία, δέξου την απόλυτη υποτέλεια...και τότε βλέπουμε.

ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΤΩΡΑ; Μπαααα...Ακόμα είσαι σε λήθαργο...δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις...Κι ο Θεός; Εντάξει λες δεν ήρθε αρρωγός ...άρα τι να Τον κάνω...άσε Τον Αυτόν!!!! Ναι αδελφέ δεν έτρεξε ο υπηρέτης να σε βοηθήσει να ζεις το ίδιο χάλια που ζούσες μέχρι τώρα...σωστά. Αλλά εσύ...και πάλι ...Τον ζήτησες;...Τέλειωσαν αδελφέ τα ψέματα. Μπροστά σου έχεις υψωμένο έναν Σταυρό....ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ...κάνε Τον δικό σου και ξεκίνα την πορεία προς Αυτόν και με ΑΥΤΟΝ....γιατί χρόνος άλλος δεν υπάρχει.

Πάρε τις αποφάσεις σου...Κι αν αποφασίσετε αδέλφια πως πρέπει να γίνουμε κοινωνία με Τον Χριστό μαζί μας τότε ελάτε να γίνουμε ΕΝΑ και να εμποδίσουμε τα σχέδια εκείνων που μας θέλουν υπόδουλους και εκμηδενισμένους.

Τρόποι υπάρχουν, άνθρωποι υπάρχουν...κι αν το αποφασίσετε ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Καλή πορεία αδέλφια ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ!!!!!

+++

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...