Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

Στιχηρά Προσόμοια της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Μαρίνας

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ….ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΑΝ!!!

ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ, ΠΡΩΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ S-400 ΣΤΗΝ ΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.. 
ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ.. ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!!!
ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ!!!
ΠΗΡΑ ΡΙΣΚΟ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400,ΠΗΡΑ ΡΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ.. ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.. ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΛΙΓΩΝ 24ΩΡΩΝ!!!
ΗΔΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ Η ΜΟΣΧΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ.. ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ.

ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ  ΠΡΑΣΙΝΟΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...