Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

“Εὐλογητός εἶ, Χριστέ ὁ Θεός ἡμῶν, ὁ πανσόφους τούς ἁλιεῖς ἀναδείξας…”

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Η πρώτη καμπάνα που θα λαλήσει το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είναι ήδη έτοιμη.

ΦΏΤΟ από Facebook Φωτεινή Κέφα
Της Αγίας Μεγαλομάρτυρος  και Πανσόφου Αικατερίνης  σίγουρα γίνονται μεγάλα θαύματα.

ΤΗΣ  ΑΓΙΑΣ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΣ  του 2013
προτείναμε σε αρθρογραφία μας  για πρώτη φορά το γεγονός και την ανάγκη της μετατροπής της ΑΓΙΑΣ  ΣΟΦΙΑΣ  σε ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ.
Το παρακάτω κείμενο μας είναι αψευδής μάρτυρας πριν εισηγηθούν το ίδιο πράγμα ανώτεροι  εκκλησιαστικοί και πολιτικοί λειτουργοί.

¨Ένα "δημοψήφισμα" καλό για την καρδιά.¨
Ναι τώρα που μας έχουν φέρει στα κάτω μας πρέπει να απαντήσουμε για να ‘ρθούμε στα πάνω μας

Ναι τώρα που οι ηγεσίες ζυγίσθηκαν απομένει να ζυγισθεί και η δική μας θέληση.

Ναι τώρα που θέλουν να μας αρπάξουν και τον ΠΟΘΟ των πασών γενεών του Ρωμαίικου- Ελληνισμού

ΑΣ  ΚΑΝΟΥΜΕ αυτό που οι ίδιοι προτείνουν....

Η Τουρκική Εθνική Φοιτητική Ένωση-[Milli Türk Talebe Birliği],  ξεκινά μια εκστρατεία για να συγκεντρώσει έγγραφες δηλώσεις από όλη την τουρκική επικράτεια για την λειτουργία του ναού της Αγίας Σοφίας ως τζαμί που «αποτελεί το σήμα του Προφήτη, την νίκη του κατακτητή, και ένδειξη της μεγάλης Τουρκίας- Η Αγία Σοφία να γίνει τζαμί».

Η εκστρατεία άρχισε στις 24 Νοεμβρίου, την ημέρα που μετατράπηκε σε μουσείο.

Η καμπάνια λέει ότι «στις 29 Μαΐου που είναι η επέτειος της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης θα τερματιστεί η εκστρατεία των υπογραφών και θα παραδοθούν στον πρωθυπουργό».

Με την μόνη διαφορά ότι το δικό μας ¨¨δημοψήφισμᨨ θα το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο και την δικιά μας πρόταση.

Να γίνει η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Ορθόδοξος Ιερός Ναός γιατί αποτελεί την Πνευματική και Πολιτισμική σφραγίδα της χιλιόχρονης Ρωμαίικης Παράδοσης που θα σημαδεύει μέχρι το τέλος του χρόνου των αιώνων την πανανθρώπινη διαδρομή.

Ζητάμε τίποτε παράλογο;

ΟΧΙ, απλώς ζητάμε πίσω από τους κλέπτες τα κλεμμένα.

Αναλογισθείτε μόνο τις φάτσες τους αν μέσω του παγκόσμιου ιστού προκληθεί ένα πολιτισμικό και ιστορικό δημοψήφισμα απλό και απέριττο μακριά από οποιαδήποτε εκμετάλλευση με στόχο την διεκδίκηση της διαχρονικής αλήθειας που κρύβει το Πανάγιο Προσκύνημα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ

Άλλωστε Έλληνες πρέπει να προετοιμαζόμαστε, το βλέπετε ήδη όλοι οι γεωπολιτικοί δρόμοι των ισχυρών της γης οδηγούν στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ .

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Τούρκοι φοβούνται και μαζεύουν υπογραφές. Δεν ξέρουν ότι με τις υπογραφές και με όσες μαζέψουν δεν μπορούν να ξεπλύνουν τα από αιώνων εγκλήματα τους που τελολογικά τους οδηγούν στην Έξοδο από την ιστορία.

ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

Ας ακουσθεί στα πέρατα του κόσμου

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ.

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το παραπάνω το θέτω ενώπιον σας ταπεινά για να αξιολογηθεί και να πάρουν ικανότεροι την πνευματική σκυτάλη για να θέσουν προτάσεις και ιδέες.  Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

ΤΗΣ  ΑΓΙΑΣ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΣ  του 2015

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ  προτείνουν και οι Ρώσοι  αφού έπεσαν οι μάσκες της υποκριτικής  των πρώην εμπορικών συνεταίρων τους Ρώσων.

¨Η Δούμα υποστήριξε σήμερα την ιδέα να επιστρέψει ο ιστορικός και ιερός καθεδρικός ναός της χριστιανοσύνης, η   Αγία Σοφία, στην Κωνσταντινούπολη και στο Ορθόδοξο Πατριαρχείο.   

«Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει την Τουρκία και το Ισλάμ να αποδείξει ότι υπάρχει  καλή θέληση, η οποία είναι υπεράνω της πολιτικής, καθιστώντας  αναγκαία την επιστροφή της  Αγίας Σοφίας στην χριστιανοσύνη», δήλωσε ο συντονιστής της κοινοβουλευτικής ομάδας για την προστασία των χριστιανικών αξιών SergeI Gavrilov.   

Σημείωσε ότι η ρωσική πλευρά είναι έτοιμη να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση, καθώς και στην συμμετοχή της αποκατάστασης του   χριστιανικού μνημείου από τους καλύτερους Ρώσους  συντηρητές και  επιστήμονες.!! ¨

¨Ο Καθεδρικός ναός της Αγίας Σοφίας, ο  οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, μετά την κατάληψη της πόλης από τους Οθωμανούς το 1453 μετατράπηκε σε τζαμί. Μόνο το 1935, η Αγία Σοφία  με νέο καθεστώς μετατράπηκε σε μουσείο . Ο ναός αυτός της χριστιανοσύνης  έχει  συμπεριληφθεί στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, ανάμεσα σε άλλα μνημεία του ιστορικού κέντρου της Κωνσταντινούπολης από το 1985.¨ 

¨Σύμφωνα με ιστοσελίδα, είμαστε στη μέση περίπου των δραματικών εξελίξεων, που έπεται να απολήξουν με μια νέα πανανθρώπινη τραγωδία, η οποία ως επίκεντρό της θα έχει την Ανατολική Μεσόγειο. Η Τουρκία ευρίσκεται στο μέσο  αυτού του άξονα διαθέτοντας αυτοκρατορικές βλέψεις και επιθυμώντας  να επεκταθεί με «όπλο» το Ισλάμ .  Η Ρωσία όμως ως χριστιανική δύναμη θα σταματήσει πρόωρα αυτές τις φιλοδοξίες.¨  http://www.pronews.gr/portal/20151125

ΑΝΗΜΕΡΑ της ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΣ του 2015  δίνοντας τα χρόνια πολλά μου σε μια ηλικιωμένη αλλά ζωντανή ΕΛΛΗΝΙΔΑ ονόματι ΚΑΤΕΡΙΝΑ μου διαμήνυσε το εξής εκπληκτικό.

-Άντε Κώστα με αυτά που γίνονται πλησιάζει το… ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ

-και η καμπάνα που παρήγγειλα  για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τελείωσε  και η κατασκευή της δοκιμάστηκε ηχητικά επιτυχώς.

Δεν γνώριζα και για αυτό ζήτησα από την ίδια περαιτέρω εξηγήσεις…

Φυσικά ένα πράγμα κατάλαβα…

ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΑΣΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ...

Η ΓΗ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...

Η ΑΥΛΑΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ...

Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΧΕΙ ήδη ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ..
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...