Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

"Ἄξιόν ἐστιν ὡς ἀληθῶς..."

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

"Χρυσή βίζα" για την Γαλλία έδωσε η ελληνική κυβέρνηση σε δύο από τους ισλαμιστές μακελάρηδες - Τεράστιο ζήτημα

Θ.Π. "Τρία πουλάκια κάθονταν στου Διάκου το ταμπούρι· το ’να τηράει τη Λειβαδιά και τ’ άλλο το Ζητούνι· το τρίτο το καλύτερο μοιρολογάει και λέει...". ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΑΝ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ‘ΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ…. ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ !!!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ, ΤΟΝ ΤΑΪΣΑΜΕ, ΤΟΝ ΠΟΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΝΑ "ΘΕΡΙΣΕΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα πέρασαν για να μπουν στην Ευρώπη οι δύο από τους οκτώ (σύμφωνα με όσα ισχύρίζεται το ISIS) μακελάρηδες του Παρισιού.
Οι γαλλικές αρχές έστειλαν τα ονόματα δύο υπόπτων του μακελειού στην ΕΛΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί αν τα άτομα αυτά έχουν περάσει από τη χώρα μας. 
Το ένα άτομο, είναι δράστης των επιθέσεων, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του δεύτερου ατόμου. Ο δράστης είχε περάσει από την Λέρο όπου και είχε στην κατοχή του το συριακό διαβατήριο που βρέθηκε αργότερα στην σορό του.
To ανακοίνωσε επίσημα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πριν λίγο επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του pronews.gr.
Ο κάτοχος του συριακού διαβατηρίου που εντοπίστηκε στο γήπεδο είχε περάσει τα ελληνικά σύνορα στις 3 Οκτωβρίου, μαζί με ακόμη 70 παράνομους μετανάστες και είχε συλληφθεί. Κατεγράφη και ταυτοποιήθηκε στο hotspot του νησιού. Δύο ημέρες αργότερα έφυγε από τη χώρα μας για να καταλήξει όπως αποδείχθηκε στην Γαλλία.
Η ΕΛΑΣ βρήκε όντως αυτούς τους δύο "μετανάστες" και επιβεβαίωσε την "διάσωση" και προώθησή τους στην Ευρώπη. Γιά τον έναν από αυτούς υπάρχει η πληροφορία ότι ήρθε "φυτευτός" από την Τουρκία!
Στο Μέγαρο Μαξίμου μέχρι το μεσημέρι βρισκόταν σε εξέλιξη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, του διοικητή της ΕΥΠ και του υπουργού Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ελήφθη η απόφαση για τη λήψη επιπλέον μέτρων ασφαλείας. 
Παράλληλα, συσκέψεις γίνονται από το πρωί και στην ΕΛ.ΑΣ.  με τη συμμετοχή του Αρχηγού και του διοικητή της Αντιτρομοκρατικής. Κατά τη διάρκεια αυτής της σύσκεψης αποφασίστηκε να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας σε κτίρια τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχους, δηλαδή πρεσβείες και επιχειρήσεις, γαλλικές, ιταλικές και βρετανικές.
Την ίδια ώρα η ΕΥΠ βρίσκεται σε διαρκή επαφή τόσο με τους αστυνομικούς συνδέσμους των προαναφερθέντων χωρών (Γαλλίας, Ιταλία, Μεγάλης Βρετανίας), αλλά και με τις αρχές αντικατασκοπείας όλων των ευρωπαϊκών κρατών. 
Επίσης η Αντιτρομοκρατική ερευνά με προσοχή τηλεφωνικές συνδιαλέξεις αλλά και επαφές μέσω διαδικτύου που έχουν άτομα που ζουν στην Αθήνα και κατάγονται από τη Συρία. 
Αλλά ποιον να ... πρωτοερευνήσουν! Χιλιάδες οι ύποπτοι στην Ελλάδα...
www.defencenet.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...