Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Απόβαση ΑΓΙΩΝ στην Αθήνα ενώ μιλούν για Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο

Φώτο  η ΚΑΡΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ στον Ι. Ν. Αποστόλου Παύλου Νέων Σεπολίων.
Την στιγμή που είμαστε στο χείλος ενός ιστορικού ρήγματος και βιώνουμε  μια  υποβαθμισμένη αφόρητη διολίσθηση φαίνεται ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν έχει τελειώσει ακόμα μαζί μας.

Στον ΠΕΙΡΑΙΑ αποβιβάζονται οι Νεοφανείς Άγιοι της Λέσβου ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΕΙΡΗΝΗΣ.
¨Η ανάμνηση του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος εναντίον των Λατίνων στο νησί της Κέρκυρας,   θα εορτασθεί πανηγυρικά στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς. Στο Ναό θα τεθούν σε προσκύνηση ιερά λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από 12-16/11 στη μία μετά το μεσημέρι. Το πρόγραμμα της πανηγύρεως έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 12/11 στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η υποδοχή των ιερών λειψάνων. Το Σάββατο 14/11 στις 6:30 μ.μ. θα ψαλεί Μέγας εσπερινός και την Κυριακή 15/11 το πρωί θα τελεσθούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία¨

Ήδη  στο ΠΕΙΡΑΙΑ έφτασε ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ο Μυροβλήτης .
¨Ιερό λείψανο του Αγίου Νικολάου , Αρχιεπισκόπου Μύρων, από την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Άνδρου, τίθεται σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Ο Ναός είναι ανοικτός κάθε ημέρα από τις 7:00 π.μ. έως τις 11:00 το βράδυ και τελούνται το πρωί η Θεία Λειτουργία, στις 12:00 το μεσημέρι η Παράκληση στον Άγιο Νικόλαο και στις 5:00 το απόγευμα ο Εσπερινός και η Παράκληση.¨

Και στην ΑΘΗΝΑ σήμερα  έφτασε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ από την Άνδρο.
¨Η Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος θα τεθεί σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου Νέων Σεπολίων από 10-15/11. Η υποδοχή θα γίνει σήμερα Τρίτη 10/11 στις 5:00 μ.μ. και στη συνέχεια θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός.¨ http://peradio.com/index.php ΔΕΛΤΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ 10-11-2015

ΤΙ ΛΕΕΙ η Pravda.Ru;

Η Ρωσία και το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για αντιπαράθεση
Στις 21 Οκτωβρίου, η άσκηση του ΝΑΤΟ  Trident εισήλθε στην ενεργή φάση της με την συμμετοχή 36.000 στρατιωτών  στην περιοχή της Μεσογείου και θα ολοκληρωνόταν στις 6 Νοεμβρίου.

Σε αυτήν θα συμμετείχαν περισσότερες από 30 χώρες-μέλη  : 140 μαχητικά αεροσκάφη και  60 πολεμικά πλοία 60. Στις  ασκήσεις αυτές  θα δοκιμαζόταν δυνάμεις ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ σε συνδυασμό  με τη νέα κοινή ομάδα εργασίας. Το τελευταίο είναι ένα μέρος του μεγάλου σχεδίου "δράσης για την προετοιμασία για πόλεμο."

Εν τω μεταξύ και  η Ρωσία διεξάγει μεγάλης κλίμακας ασκήσεις μάχης με τη συμμετοχή πάνω από 2.000 στρατιωτών, Τ-90 εκτοξευτών πολλαπλών ρουκετών και με  άλλες επανδρωμένες  μονάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του ρωσικού στρατού έμεινε ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα των ασκήσεων αυτών. http://www.pravdareport.com/news/world/22-10-2015

Όμως το ¨ σύνθημα¨ για τον παγκόσμιο μαραθωνοδρόμο του τρόμου τον  έδωσε Τζορτζ Σόρος που  προβλέπει Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

https://youtu.be/FbVitmNxhCc George Soros predicts Third World War

¨Σύμφωνα με τον Σόρος, ο επιτιθέμενος θα είναι η Κίνα με τη Ρωσία να  είναι κύριος  σύμμαχό της.

Εάν Πεκίνο αναπροσανατολίζει την οικονομία της από τις εξαγωγές προς την εγχώρια αγορά, θα είναι δύσκολο να αποφύγει τον πόλεμο. Η κινεζική κυβέρνηση θα χρειαστεί μια εξωτερική σύγκρουση, για να εξοικονομήσει  ενέργεια, δήλωσε ο Τζορτζ Σόρος.¨  Pravda 26 Μαΐ 2015

Μέχρι όμως να ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να τελειώνουν με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Και τι δεν θα έδιναν για να μας δουν όλους στο ¨χώμα¨;

Το τι διεστραμμένο είχαν στο μυαλό τους το βλέπουμε σήμερα να υλοποιείται μεγαλοπρεπέστατα με την βοήθεια κάποιων που με τις πράξεις τους δίνουν έπαινο στην προδοσία του Ιούδα και δίχως να γνωρίζουν ότι ο ¨πόλεμος¨ που κάνουν στην Ελλάδα είναι η ¨αυτοκτονία ¨της Ευρώπης και εν γένει της ανθρωπότητας.

ΟΛΟΙ αυτοί δεν γνωρίζουν και δεν θέλουν να μάθουν ότι Ο Έλληνας δεν είναι ο ηττημένος της ζωής.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Μπορεί να  της έδωσε ο ΘΕΟΣ πολλά βουνά όταν την έφτιαξε  αλλά της έριξε μια χούφτα αλάτι και την έκανε πιο νόστιμη και αξιαγάπητη.

ΤΟ ΑΛΑΤΙ της Ελλάδος είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και οι ΑΓΙΟΙ της.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...