Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

"Δεῦτε πάντα τά ἔθνη, γνῶτε τοῦ φρικτοῦ μυστηρίου τήν δύναμιν..."

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Η κατάρριψη του ρωσικού Airbus A321 σαν πρόκληση επιβεβαιώνει τον ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ

«Γήπεδο θα ΄ναι η Παλαιστίνη, τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα.»
Δυστυχώς ο Νοέμβριος μήνας κάνει άσχημο γεωπολιτικό ποδαρικό.
Αν επιβεβαιωθούν οι έρευνες και δοθούν οι λεπτομέρειες της κατάρριψης τότε η σχετική παγκόσμια ειρήνη μετράει ώρες και η ανθρωπότητα θα κρατά την αναπνοή της για αυτά που της ξημερώνουν.
Μετά από αυτές τις τραγικές εξελίξεις η Ρωσία θα έχει κάθε λόγο να κατέβει με ταχύτητα μέχρι την χερσόνησο του Σινά για να ξεκαθαρίσει το σύνολο της Μέσης Ανατολής από την δαιμονιώδη βρωμιά των τζιχαντιστών. Άλλωστε οι Ρωσική Στρατιωτική Μηχανή είναι κοντά στην Συρία με αγήματα ειδικών δυνάμεων και στην Αν. Μεσόγειο με πολεμικά πλοία.
¨Ισραηλινά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν την κατάρριψη του ρωσικού Airbus A321 από αντιαεροπορικό σύστημα της ισλαμιστικής οργάνωσης Ansar al-Migdas παρακλάδι της ISIS η οποία είχε στήσει ενέδρα θάνατου στο ύψωμα Jabal Halal σε ύψος 2.685 πόδια απ” όπου και εκτόξευσε τον πύραυλο που έπληξε το αεροσκάφος.
Στο στόχαστρο πλέον μπαίνουν εκ νέου Σαουδική Αραβία, Τουρκία και το Κατάρ γιατί οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι ισλαμιστές χρησιμοποίησαν το κινεζικό αντιαεροπορικό FN-6 που σας είχαμε αποκαλύψει
Η περίπτωση της βλάβης αποκλείεται γιατί έξω από την πόλη του El Arish βρίσκεται αεροδρόμιο στην περιοχή Al Hasna. Αν το αεροσκάφος είχε κάποιο πρόβλημα (εκτός αν ήταν ακαριαίο) μπορούσε να κάνει χρήση του αεροδρομίου ενώ βρέθηκαν κομμάτια του αεροσκάφους σε μια ακτίνα 5 χλμ γεγονός που δείχνει έκρηξη….
Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, ρωσικό αεροσκάφος με 217 επιβάτες και επτά μέλη πληρώματος κατερρίφθη από πύραυλο πάνω από το Σινά λίγο μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο του Sharm el-Sheikh με προορισμό την Α.Πετρούπολη. ¨του Βασίλη Καπούλα
Η παραπάνω πρόκληση σαν αιτία και αφορμή θα πυροδοτήσει όλα τα ανοικτά γεωπολιτικά πεδία από την περιοχή των ΣΤΕΝΩΝ-ΑΙΓΑΙΟ-ΔΙΩΡΥΓΑ του ΣΟΥΕΖ και Παλαιστίνη.
πηγή: http://www.pentapostagma.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...