Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

“Εὐλογητός εἶ, Χριστέ ὁ Θεός ἡμῶν, ὁ πανσόφους τούς ἁλιεῖς ἀναδείξας…”

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Θλιβερός θίασος NATO και Τουρκία στην "παράσταση ρωσικές παραβιάσεις"! Άγριο κράξιμο

Είναι για γέλια και για κλάματα το “θέατρο” του NATO και των Ευρωπαίων γι την “ερμηνεία” της Τουρκίας στον …ρόλο του θύματος της ρωσικής βίας! Η οποία εκφράστηκε με δυο παραβιάσεις!
Τα Oscar υποκρισίας "απονέμονται"  απ΄ όλο τον στοιχειωδώς σοβαρό κόσμο .Θα σημειώσουμε βέβαια ότι ανάμεσα σ΄ αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται κανείς από την Αθήνα! Δεν διαπιστώσαμε κάποιος να επισημαίνει γερμανική παρακαλώ ιστοσελίδα:

“Ρωσικό μαχητικό τζετ παραβίασε τουρκικό εναέριο χώρο , αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρέλειψαν να αναφέρουν ότι η τουρκική Πολεμική Αεροπορία σκόπιμα , όχι κατά λάθος και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα - παραβιάζει το ελληνικό εναέριο χώρο καθημερινά”, αναφέρει μια γερμανική ιστοσελίδα. Και συνεχίζει:

"Κάποιος θα μπορούσε να καταλάβει το συναισθηματικό ξέσπασμα των Τούρκων, αν δεν ήταν εντελώς ψεύτικο . ... Θα πρέπει να αντιδρούσαν τόσο υπερβολικά όταν οι ίδιοι από καιρό παραβιάζουν τον εναέριο χώρο του γείτονά τους, "σημειώνει το Alles Schall und Rauch.

“Οι Ελληνικές αρχές”, αναφέρουν οι Γερμανοί “κατέγραψαν συνολικά 1.306 παραβιάσεις του εναέριου χώρου που διαπράχθηκαν από 101 τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2015. Ωστόσο, το ποσοστό αυτό ωχριά σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2014, όταν έγιναν περίπου χίλιες παραβιάσεις”.
Η γερμανική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη “ανταποδίδουν” τις τουρκικές προκλήσεις. 

Όσο για την …ρωσική παραβίαση στον τουρκικό εναέριο χώρο; Η τουρκική κυβέρνηση ως συνήθως ψεύδεται: «Τα ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη δεν παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Τουρκίας ουσιαστικά , επειδή η Άγκυρα μονομερώς “προώθησε” τα σύνορα 8 χιλιόμετρα ( 5 μίλια) στο έδαφος της Συρίας» 
www.onalert.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...