Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

“Τίς Θεός μέγας, ὡς ὁ Θεός ἡμῶν; σύ εἶ ὁ Θεός, ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος”

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Επικίνδυνος για την ασφάλεια της Ευρώπης ο Ερντογάν – Προσπαθεί να προκαλέσει χάος!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζεται να στείλει και νέο κύμα προσφύγων προς την Ευρώπη, ώστε να πιέσει γεωπολιτικά για να πετύχει τους απαράδεκτους σχεδιασμούς του στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή.
Ο κουτοπόνηρος σουλτάνος της Άγκυρας φρόντισε να το ανακοινώσει μάλιστα ο ίδιος, λέγοντας ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως έχει αρχίσει ένα νέο κύμα προσφύγων μετά την κλιμάκωση των συγκρούσεων στη βορειοδυτική επαρχία Χαλέπι της Συρίας.
Και όχι μόνο αυτό! Ο θρασύτατος τζιχαντιστής πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του νωρίτερα την Πέμπτη επανέλαβε την έκκλησή του «να εκπαιδευτούν και να εξοπλιστούν περισσότεροι Σύροι αντάρτες» (δηλαδήτζιχαντιστές) οι οποίοι πολεμούν εναντίον του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ και για μια ακόμη φορά, παρά το γεγονός ότι οι Αμερικανοί του έχουν πει «ξέχασέ το» και οι Ρώσοι θα το θεωρήσουν πολεμική ενέργεια, ζήτησε να εισβάλει στη Συρία δήθεν για να δημιουργήσει μια «ζώνης ασφαλείας» στη βορειοδυτική Συρία, στα σύνορα με την Τουρκία, για την προστασία (υποτίθεται) εκτοπισμένων αμάχων.
«Αν γίνουν αυτά, πιστεύω ότι η μετανάστευση από τη Συρία θα σταματήσει και οι πρόσφυγες που φιλοξενούμε θα μπορέσουν να πάνε πίσω», είπε, επιμένοντας σαν ρομποτάκι στο ίδιο παραμυθάκι που δεν πείθει κανέναν, για αυτό και η Δύση του έχει αρνηθεί, η δε Ρωσία θα τον βομβαρδίσει εάν το πράξει.
Αλλά μήπως εκεί αποσκοπεί ο ημίτρελος; Να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο για να ανασυστήσει μέσα από τις στάχτες το οθωμανικό χαλιφάτο του; http://www.tribune.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...