Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

“Εὐλογητός εἶ, Χριστέ ὁ Θεός ἡμῶν, ὁ πανσόφους τούς ἁλιεῖς ἀναδείξας…”

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μίσος και οργή στην τουρκική κοινωνία για τον Ερντογάν: "Να καείς, να καταστραφείς εσύ και η οικογένεια σου"

"ΡΗΓΜΑ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - 120 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ - ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ PKK
του Βασίλη Καπούλα
Πολλαπλά ρήγματα έχουν ανοιχτεί στην κοινωνία της Τουρκίας μετά και τους αμέτρητους θανάτους τούρκων στρατιωτικών από το PKK με τον αριθμό να έχει ανέβει επισήμως στους 117, ανεπίσημα είναι πολύ μεγαλύτερος,  ενώ ακόμη δύο Τούρκοι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από μαχητές του PKK που πυροδότησαν εκρηκτικά με στόχο το όχημα που επέβαιναν ενώ κινούνταν στην επαρχία Χακάρι σε τμήμα του οδικού δικτύου προς για την επαρχία Βαν, κοντά στα σύνορα με το Ιράν.

Νωρίτερα σήμερα, άλλες πηγές ανέφεραν πως 13 Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν όταν η αυτοκινητοπομπή τους δέχτηκε χτύπημα από έκρηξη βόμβας που ήταν τοποθετημένη στην άκρη του δρόμου βορειότερα, στην επαρχία Μους.

Ταυτόχρονα, ο Ρ.Τ.Ερντογάν προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις. Οι εγκαταστάσεις του ομίλου Dogan που συστεγάζει τις εφημερίδες Hurriyet και Radical, το πρακτορείο Dogan News και το CNN Turk ερευνάται από τις τουρκικές εισαγγελικές αρχές με την κατηγορία ότι ασκεί προπαγάνδα υπέρ των "τρομοκρατών" Κούρδων!Επιπλέον, η τουρκική αστυνομία έκανε επιδρομή στο δημοσιογραφικό περιοδικό Nokta επειδή στο εξώφυλο του είχε μοντάζ με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να τραβά selfie με φόντο την κηδεία ενός Τούρκου στρατιώτη.

Τις τελευταίες εβομάδες, τα τουρκικά ΜΜΕ, Χουριέτ και Dogan, δέχονται επιθέσεις από υποστηρικτές του Ερντογάν ενώ ακόμη και στη Βέρνη της Ελβετίας το μίσος μεταξύ Τούρκων και Κούρδων είναι απίστευτο: Τούρκος οδηγός αυτοκινήτου πέφτει επίτηδες πάνω σε Κούρδους και φιλοκούρδους διαδηλωτές!

Το βίντεο που θα δείτε είναι χαρακτηριστικό του "ρήγματος", του μίσους και της οργής που υπάρχει στην τουρκική κοινωνία εναντίον του Ρ.Τ.Ερντογάν αλλά και του Α.Νταβούτογλου.

"Ερντογάν να καείς, να καταστραφείς εσύ και η οικογένεια σου, άκου τη φωνή μας, στείλε τους δικούς σου γιούς" είναι μόνο μερικές από τις φράσεις μίσους και οργής εναντίον της τουρκικής ηγεσίας. Ο Α.Νταβούτογλου μπορεί να έλεγε ότι είναι έτοιμοι να "θυσιάσουν τους γιούς τους" αλλά η κοινωνία της Τουρκίας έχει διαφορετική άποψη! "Κάτω ο Πρόεδρος, ο Πρωθυπουργός και μια χώρα σαν και αυτή", "δείξε μας ένα μάρτυρα από την οικογένεια σου" του απαντούν οι μανάδες των νεκρών Τούρκων!

Μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα η Τουρκία μετράει νεκρούς 13 αστυνομικούς και 1 τραυματία στο Igdr. Τα ονόματα των 12 νεκρών που δόθηκαν στη δημοσιότητα: Mehmet Parlak, Yusuf Yelkenci, Fehmi Sahin, Ali Koc, Haluk Varl?, Burak Zor, Yalc?n Tal?k, Yasar Dogancay, Hasan Eser, Ibrahim Derindere, Adem Cankurtaran και Bekir Serhat Kaya, 1 νεκρό αστυνομικό στο Τunceli, 1 νεκρό αστυνομικό και 3 ακόμη τραυματίες στο Dargecit του Mardin. 

10 Τούρκοι αστυνομικοί άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από πυροδότηση IED κατά τη διέλευση mini-bus με κατεύθυνση το συνοριακό σταθμό Dilucu της επαρχίας Igdr ενώ 12 Tούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν από πυροδότηση IED στην οδό Muş- Diyarbakır κατά τη διέλευση οχήματος ΒΜC Kirpi, το οποίο διαλύθηκε ολοσχερώς.

Με ανακοίνωσή τους οι Κούρδοι αντάρτες στην Τουρκία έκαναν γνωστό ότι συνέλαβαν τον Τούρκο Αστυνομικό Διοικητή των τουρκικών Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, Ερσίν Ντεμιρέλ (Ersin Demirel), ο οποίος συνέλαβε και βασάνισε 52 Κούρδους αμάχους στην επαρχία Χακάρι στις 8 Αυγούστου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...