Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ

Από την Ρωσία με αγάπη: Η 810η Ταξιαρχία Πεζοναυτών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας μαζί με Spetsnaz σπεύδει στη Συρία

του Βασίλη Καπούλα
Τεράστια είναι η κινητοποίηση των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων καθώς μετά την αποστολή του "υποβρυχίου της Αποκάλυψης" στην Συρία, η Ρωσία στέλνει ένα ακόμη αποβατικό το "Saratov" κατάφορτο με στρατιωτικό εξοπλισμό και την 810η ταξιαρχία πεζοναυτών  του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας μαζί μεSpetsnaz ενώ οι Αμερικανικές υπηρεσίες Πληροφοριών αναφέρουν ότι μετακινούνται σε πρώτη φάση 3.000 Ρώσοι στρατιώτες!

Στη Συρία κατευθύνεται ένα ακόμη Ρωσικό αποβατικό με στρατιωτικό εξοπλισμό το "Saratov" κλάσης 1171,  το οποίο έχει ήδη περάσει τα Στενά του Βοσπόρου κατάφορτο με μεγάλο αριθμό στρατιωτικών οπλικών συστημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού για την ανέγερση της νέας μεγάλης ρωσικής βάσης ενώ και το πλοίο “Alexander Tkachenko” σπεύδει προς τη Συρία με τρία πολεμικά πλοία και άλλα δύο που μεταφέρουν εξοπλισμό να έχουν σχηματίσει νηπομπή και να κατευθύνονται προς την Ταρτούς με το "υποβρύχιο της Αποκάλυψης" Dmitri Donskoy (TK-208) να έχει προγραματιστεί να φτάσει σε δέκα ημέρες!

Θυμίζουμε ότι έχουν σταλεί 1000 προκατασκευασμένα σπίτια για την μόνιμη διαμονή του προσωπικού ενώ έχει δημιουργηθεί ένας νέος υπερσύγχρονος πύργος ελέγχου!

Οι Αμερικανικές Υπηρεσίες πληροφοριών στις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις τους πιστεύουν πως μετακινούνται ήδη 2-3.000 ρώσοι στρατιώτες σε πρώτη φάση

Εντωμεταξύ η εφημερίδα Al-Akhbar αναφέρει ότι οι πρόσφατες αναφορές για επιδρομές ρωσικών μαχητικών SU-27 και SU-34 είναι 100% αληθείς! Οι Ρώσοι πιλότοι συνεργάζονται με τον στρατό της Συρίας και τα ρωσικά μαχητικά έπληξαν στόχους των ισλαμιστών στην περιοχή Jaish al-Fateh  στο δυτικό μέρος της Idlib.

Το σχέδιο ενίσχυσης των στρατιωτικών δυνατοτήτων της Συρίας και της μεταφοράς σύγχρονου στρατιωτικού εξοπλισμού συμφωνήθηκε πρόσφατα μεταξύ Μόσχας-Δαμασκού και Τεχεράνης και η Ρωσία έχει ήδη ξεκινήσει την ανέγερση της νέας τεράστιας ναυτικής βάσης με την οποία θα ελέγχει ουσιαστικά ολόκληρη την Μέση Ανατολή!

Ταυτόχρονα, η πολεμική κινητοποίηση της Ρωσίας είναι τεράστια. Συγκεκριμένα, ο ανώτατος διοικητής των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, ο πρόεδρος Β.Πούτιν διέταξε να ενεργοποιηθεί το σύνολο και των τριών κλάδων των ρωσικών  ενόπλων δυνάμεων στην Κεντρική Στρατιωτική Περιφέρεια, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ITAR Tass.

«Σύμφωνα με προεδρική εντολή, τα στρατεύματα ολόκληρης της κεντρικής Ρωσίας, μέρος των δυνάμεων της αεροπορίας και  άλλων στρατιωτικών περιοχών, οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις από τις 09:30 ώρα Μόσχας τέθηκαν σε πλήρη  πολεμική επιφυλακή» , δήλωσε ο υπουργός Άμυνας από το ρωσικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας της χώρας.

"Οι αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις των ρωσικών δυνάμεων θα διεξαχθούν από τις 7 Σεπ. έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2015",δήλωσε ο Σ.Σοϊγκού, στην συνεδρίαση  του  υπουργείο Άμυνας στο Κέντρο επιχειρήσεων

pronews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...