Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Πούτιν: "Είμαι έτοιμος για διάλογο με τον Ομπάμα"

Δηλώσεις και "μπηχτές" του Ρώσου προέδρου, λίγες ώρες πριν την συνάντηση των δύο ηγετών στη Γαλλία
Για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο - οπότε και η Ρωσία προσάρτησε την Κριμαία και οι σχέσεις Μόσχας-Δύσης πάγωσαν- ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθεί στις 6 Ιουνίου στην Γαλλία με τον Μπαράκ Ομπάμα και άλλους ηγέτες, με αφορμή την 70ή επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, στο πλαίσιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Μέρκελ απειλεί τον Πούτιν με νέες κυρώσεις!

Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν θα διστάσει να επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία, αν η κατάσταση στην Ουκρανία αποσταθεροποιηθεί περαιτέρω, και κάλεσε τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να βοηθήσει χρησιμοποιώντας την επιρροή του επί των φιλορώσων αυτονομιστών.
«Έχει αποφασιστική σημασία ο πρόεδρος Πούτιν να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να κάνει τους αυτονομιστές να απόσχουν από τη βία και τον εκφοβισμό, να παραδώσουν τα όπλα τους και να σταματήσουν τις καταλήψεις», δήλωσε η Μέρκελ σε ομιλία της στο κοινοβούλιο. «Αν αυτό δεν συμβεί. . . δεν θα διστάσουμε να επιβάλουμε περαιτέρω κυρώσεις».

Τί είναι προτιμότερο, ο ευθύς πόλεμος ενάντια στα πάθη ή η αποφυγή τους με πλάγιους τρόπους;

Στο Υπόμνημα της Αποκάλυψης του Αγίου Ανδρέα Καισαρείας λέγεται ότι κατά τους εσχάτους καιρούς μερικοί θα αποσυρθούν στην αισθητή έρημο, άλλοι στη νοητή έρημο, ενώ άλλοι θα είναι γενναίοι, δηλαδή θα παλέψουν με την πραγματικότητα που θα υπάρχει γύρω τους και θα νικήσουν.

Ο ΤΑΡ επί τάπητος; Tί συμβαίνει;

Κάποιος “μάτιαξε” τους αγωγούς που διέρχονται από τα Βαλκάνια.
Να μην μιλήσουμε για τον αλήστου μνήμης αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη, τον έφαγε η Οικολογία!! Να μην μιλήσουμε για τον νέο ασθενούντα South stream, φαίνεται να τον τρώει η Ουκρανία!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...