Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

Το Δοξαστικό των Αίνων της Πορταϊτίσσης

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Κωστής Στεφανόπουλος προς πολιτικούς: «Γελοιοποιήσατε τον τόπο»!

Λάβρος κατά του πολιτικού κόσμου και ιδιαίτερα κατά των Παπανδρέου – Σαμαρά ήταν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος αναφερόμενος στη δυστοκία της επιλογής του προσώπου για να αναλάβει την πρωθυπουργία. «Έχουν γελοιοποιήσει τους ίδιους, τον τόπο. Τι άλλο να πω; Πέντε μέρες για να πουν ένα όνομα. Γελοιοποίηση πλήρης. Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε φτάσει σε αυτό το κατάντημα. Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε υποψηφίους κυβερνήτες αυτά τα πρόσωπα» είπε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να καταλήξει: «Έπρεπε να αποφασίσουν αμέσως τον κ. Παπαδήμο, ο οποίος είναι ο καλύτερος από τους υποψηφίους» καλώντας παράλληλα το νέο πρωθυπουργό «να μη βάλει άλλους φόρους» γιατί «ο λαός υποφέρει και δεν αντέχει άλλο». Δεν παρέλειψε όμως να πει  ότι «δεν είμαι αισιόδοξος για την πορεία της χώρας».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γέρων Παΐσιος: Στόχος των δυσβάστακτων μέτρων, η επιβολή του τέλειου ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου!

Διαβάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου και θαυμάστε με τι εκπληκτική ακρίβεια αυτός ο άγιος άνθρωπος είχε προβλέψει όλα όσα ζούμε σήμερα…
«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε». Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε: «Ο λαός, καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα, θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν», για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ, πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοι είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοι οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.

π. Παΐσιος,
αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου, από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής»

prionokordela.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...