Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ


Έχουμε ένα ιστορικό ραντεβού με ένα Παγκόσμιο Δικτάτορα, και η εμφάνιση του φαίνεται ότι δεν θα αργήσει. Πάντα μετα την καταρευση της οικονομιας ενος κρατους αναδεικνυεται ενας ισχυρος ηγετης που αποκαθιστα την αξια του νομισματος και την ταξη. Ο Μεγας Ναπολεων, ο Σταλιν,ο Χιτλερ,οπως και ο Μαο Τσε Τουνγκ,αναδειχθηκαν πανισχυροι εξουσιαστες μεσα απο τα ερρειπια μιας οικονομικης καταστροφης. Οι κρισεις ειναι το φυτωριο τον δικτατορων που εμφανιζονται με την μασκα του "κοσμοσωστηρα". Με την ελευση της παγκοσμιας νομισματικης καταρευσης,ο ανθρωπος που θα αποκαταστησει την αξια του νομισματος θα γινει δικτατορας ολοκληρου του κοσμου. O Larry Burket θεωρειται ενας απο τους διαπρεπεστερους οικονομικους συμβουλους της Αμερικης. Ειναι πρωτοπορος στην τεκμηριωση στερεων χριστιανικων οικονομικων αποψεων. Κρουει το καμπανακι του κινδυνου,και μας προειδοποιει για την καταστροφη που μας πλησιαζει με ταχυτητα θυελλας. Συμφωνα με το σεναριο του Burket."Ο Προεδρος θα αναλαβει πληρως τον ελεγχο τις οικονομιας. Θα σταματησει καθε ροη συναλλαγματος, θα σταματησει καθε τραπεζικη συναλλαγη για ενα χρονικο διαστημα. Οταν ξανα ανοιξουν οι τραπεζες, θα πει "Αν εχετε δολαρια, παραδωστε τα. Δεν ισχυουν πια. Για καθε δολαριο θα σας δωσουμε ενα αριθμο" (αυτο θα γινει σταδιακα σε ολον το κοσμο). Απο το σημειο αυτο και μετα, ολες οι συναλαγες θα γινονται μεσω του συστηματος Ηλεκτρονικης Μεταφορας Πορων (ΕFTS--ELectronic--Funds-Transfer--System) Θα εχουμε εισελθει στην αχρήματη κοινωνία!!! Πρέπει λοιπόν οι λαοί να αγανακτήσουν και να ζητήσουν επιτέλους έναν παγκόσμιο σωτήρα.
Ο
John Randolph Price πιστεύει ότι στις 31 Δεκεμβρίου 1986, όταν ο κόσμος εόρτασε την ημέρα της πλανητικής θεραπείας, ήταν η αρχή του τέλους για την παλιά ανθρωποφυλή και ότι το 1987 ήταν έτος προετοιμασίας που ακολουθείται από μια εποχή ενοποίησης. Στην τελική περίοδο της εγκαθίδρυσης, θα δούμε, όπως λέει, την επανεμφάνιση του «Χριστού» της Νέας Εποχής που θα κυβερνήσει τη γη και το θρίαμβο της κοσμικής συνείδησης της θεότητας για το σύνολο της ανθρωπότητας. (J.R.Price, The Planetary Commission, σελ. 29) και (Νέα Εποχή Text Marrs, σελ. 116). Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) είναι ένα εξαίρετο βήμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Σε μια σύγκληση των πνευματικών ηγετών στη συνέλευση του Ο.Η.Ε., το 1975, διαβάστηκε αυτή η έκθεση:«Η κρίση του καιρού μας προκαλεί στις παγκόσμιες θρησκείες μία νέα «πνευματική δύναμη», υπερβαίνοντας θρησκευτικά, πολιτιστικά και εθνικά σύνορα, μέσα από μία «νέα συνείδηση» της «ενότητας της ανθρώπινης κοινότητας» και βάζοντας έτσι σε πράξη μια «πνευματική δυναμική» προς επίλυση των παγκοσμίων προβλημάτων. Υποστηρίζουμε μια «νέα πνευματικότητα» απομακρυνόμενοι από την απομόνωση και κατευθυνόμενοι προς μια «πλανητική συνείδηση» (Houston Chronicle, November 3, 1975). Ο χαραχτήρας του Ο.Η.Ε. αποδεικνύεται αντιχριστιανικός και αυτό εξηγείται από τη στάση του βοηθού Γενικού Γραμματέα, Robert Mueller. Ο Mueller υποστηρίζει το σχηματισμό μιας παγκόσμιας θρησκείας, με τον Ο.Η.Ε. σαν το μοντέλο της.
Πρότεινε, επίσης, να αναρτηθεί η σημαία του Ο.Η.Ε. σε κάθε εκκλησία, σ' όλο τον κόσμο και να γραφεί και να εκδοθεί μια Διεθνής Βίβλος. Προωθεί επίσης μια Παγκόσμια Οικονομική και Πολιτική Τάξη. Αυτά πρότεινε ο Mueller, στον οποίο απευθύνονταν οι 32 διευθύνσεις του Ο.Η.Ε.«Εγώ (ο Ιησούς) ήλθον εν τω ονόματι του Πατρός μου, και δεν με δέχεσθε. Εάν άλλος έλθη εν τω ονόματι εαυτού, εκείνον θέλετε δεχθή»(Ιωάννης ε΄ 43). Τα ποιο πάνω λόγια επαληθεύονται μάλλον στις μέρες μας! Αυτός που θα έλθει «εν τω ονόματι εαυτού», θα γίνει δεκτός απ' όλη την ανθρωπότητα, παρουσιαζόμενος ως ένας και μοναδικός παγκόσμιος «σωτήρας». Τον ερχομό του Ιησού Χριστού τον προετοίμασε ένας πρόδρομος, ο Ιωάννης ο Βαπτιστής. Τον ερχομό του αντίχριστου που έρχεται «εν τω ονόματι εαυτού» - πρέπει κι αυτόν κάποιοι να τον προετοιμάσουν. Και επειδή «το μυστήριον της ανομίας ήδη ενεργείται» (Β Θεσσαλονικείς β΄ 7), ας ασχοληθούμε μ' αυτό. Οι πρόδρομοι του παγκόσμιου κυβερνήτη (αντίχριστου), ξεκίνησαν από τις «Αρχαίες Μυστηριακές Θρησκείες» που, ως γνωστόν, ήταν η Βαβυλώνα, η Αίγυπτος, η Ινδία, η Ελλάδα κλπ., που είχαν όλες πανθεϊστική μορφή. Αργότερα, ξεπήδησαν ο «Καμπαλισμός, ο Γνωστικισμός, οι Ναΐτες Ιππότες (Ιππότες του Ναού), οι Ροδόσταυροι και ο Ελευθεροτεκτονισμός ή όπως αλλιώς τους ξέρουμε( «Ιλλουμινάτι» (δηλαδή, πεφωτισμένοι). Τους πεφωτισμένους τους ίδρυσε ο Αδάμ Βαϊσχάουπτ (Adam Weishaupt), την 1η Μαϊου του 1776. Από τότε, αφοσιώθηκαν να οικοδομήσουν τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ή καλυτερα, την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Η απόφαση αυτή σφραγίστηκε με την λατινική επιγραφή (επάνω στο μονοδόλαρο των ΗΠΑ), «Novus Ordo Seclorum, MD CCL XXVI» που σημαίνει «Νέα Τάξη Πραγμάτων», 1, 5, 1776). Από τους Ιλλουμινάτι πεφωτισμένους ξεπήδησαν και άλλοι, όπως ο Μαρξισμός, οι Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές Μυστικές Πολιτικές Εταιρείες, (πόσοι άραγε ξέρουμε γι' αυτές, οι Εκλεκτοί του Τραπεζικού Συστήματος, καθώς και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών. Τέλος, το τελευταίο σκαλοπάτι, της σατανικής πλεκτάνης, είναι σήμερα η «Νέα Εποχή» (New Age), όπου στρατολογεί, σε όλα τα μήκη και πλάτη, οπαδούς της για να διαδώσουν την ιδέα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ!

http://greeknation.blogspot.com/

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ TYPE 214

Στη Βουλή έστειλε σήμερα όλο τον φάκελο της υπόθεσης του σκανδάλου των υποβρυχίων Type 214 ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Κατσιρόβης. Ο φάκελος περί τις 14.30 έφτασε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής  προκειμένου να ερευνηθούν σε ότι αφορά το πρώτο μέρος τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και μελών της τότε κυβέρνησης που αποφάσισαν την απευθείας ανάθεση της ναυπήγησης των τεσσάρων υποβρυχίων τύπου 214 του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και τον εκσυγχρονισμό, στη συνέχεια, την σύμβαση Neptune II των τριών υποβρυχίων τύπου «Ποσειδών» και υπέγραψαν τις συμβάσεις για τα αντισταθμιστικά οφέλη.
Το δεύτερο σκέλος, που αφορά στην περίοδο 2002-2009 και απεστάλη επίσης στη Βουλή από τον κ. Κατσιρόβη, σχετίζεται με ενδεχόμενες ευθύνες μελών των κυβερνήσεων που ασχολήθηκαν αυτή τη χρονική περίοδο με την υλοποίηση και την εκτέλεση των αρχικών συμβάσεων. Ειδικότερα, επ’ αυτού θα ερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για τους διατελέσαντες υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Γιάννο Παπαντωνίου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ: ΔΕΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τουρκική έξαρση παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ)  και παραβάσεων του FIR Αθηνών είχαμε σήμερα στο Αιγαίο από πέντε συνολικά σχηματισμούς τουρκικών μαχητικών, δυναμιτίζοντας περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ των δύο χωρών, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις του Τούρκου αντιπρόεδρου Μπουλέντ Αριτς «περί ελλήνων ζητιάνων». Έτσι 16 τουρκικά μαχητικά εκ των οποίων 2 έφεραν οπλισμό πραγματοποίησαν σήμερα 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 10 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Η τουρκική δραστηριότητα εκδηλώθηκε στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...