Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

“όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε• τρώνε από μας και μένει και μαγιά” Μακρυγιάννης

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: E-ID’S ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

O Arcady Dvorkovich βοηθός του Ρώσου προέδρου δήλωσε πως όλη η νομοθεσία για την είσοδο της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας στη χώρα είναι έτοιμη και θα κατατεθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Ο Dvorkovich έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση στο RIA-Novosti σήμερα, λίγο πριν συναντηθεί με την επιτροπή οικονομικού εκσυγχρονισμού
Στη συνάντηση αναμένεται να τεθεί το βασικό πλαίσιο στο οποίο η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα πρόκειται να λειτουργεί η οποία εκτός από το προφανές πρόκειται να ενσωματώσει λειτουργίες όπως διατραπεζικές συναλλαγές, ανάληψη μετρητών και μισθοδοσία, πληροφορίες κοινωνικής ασφάλισης και γενικότερες πληροφορίες οικονομικού περιεχομένου του κατόχου.
Ο Ρώσος πρόεδρος Dmitry Medvedev είχε δηλώσει νωρίτερα πως η χρήση «ηλεκτρονικών υπηρεσιών» είναι αναπόφευκτη και η τεχνολογίες ηλεκτρονικής κυβερνητικής αποτελούν ένα σημαντικό τομέα στην εθνική ανάπτυξη.
Σύντομα κοντά σας και σε μορφή εμφυτεύματος, γιατί την κάρτα μπορεί κάποιος να την κλέψει και η "ασφάλεια" του πολίτη να βρεθεί "προ κινδύνου". 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Η ΆΓΚΥΡΑ


Με παραβιάσεις και μάλιστα «αναβαθμισμένες» ξεκίνησε την εβδομάδα η Άγκυρα. Δύο σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών αποτελούμενοι συνολικά από 17 αεροσκάφη - τα οκτώ οπλισμένα - προκάλεσαν στο βόρειο, κεντρικό και νότιο Αιγαίο τέσσερις παραβάσεις και πέντε παραβιάσεις. Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

http://www.newsbomb.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...