Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: E-ID’S ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

O Arcady Dvorkovich βοηθός του Ρώσου προέδρου δήλωσε πως όλη η νομοθεσία για την είσοδο της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας στη χώρα είναι έτοιμη και θα κατατεθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Ο Dvorkovich έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση στο RIA-Novosti σήμερα, λίγο πριν συναντηθεί με την επιτροπή οικονομικού εκσυγχρονισμού
Στη συνάντηση αναμένεται να τεθεί το βασικό πλαίσιο στο οποίο η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα πρόκειται να λειτουργεί η οποία εκτός από το προφανές πρόκειται να ενσωματώσει λειτουργίες όπως διατραπεζικές συναλλαγές, ανάληψη μετρητών και μισθοδοσία, πληροφορίες κοινωνικής ασφάλισης και γενικότερες πληροφορίες οικονομικού περιεχομένου του κατόχου.
Ο Ρώσος πρόεδρος Dmitry Medvedev είχε δηλώσει νωρίτερα πως η χρήση «ηλεκτρονικών υπηρεσιών» είναι αναπόφευκτη και η τεχνολογίες ηλεκτρονικής κυβερνητικής αποτελούν ένα σημαντικό τομέα στην εθνική ανάπτυξη.
Σύντομα κοντά σας και σε μορφή εμφυτεύματος, γιατί την κάρτα μπορεί κάποιος να την κλέψει και η "ασφάλεια" του πολίτη να βρεθεί "προ κινδύνου". 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Η ΆΓΚΥΡΑ


Με παραβιάσεις και μάλιστα «αναβαθμισμένες» ξεκίνησε την εβδομάδα η Άγκυρα. Δύο σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών αποτελούμενοι συνολικά από 17 αεροσκάφη - τα οκτώ οπλισμένα - προκάλεσαν στο βόρειο, κεντρικό και νότιο Αιγαίο τέσσερις παραβάσεις και πέντε παραβιάσεις. Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

http://www.newsbomb.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...