Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

"Ἄξιόν ἐστιν ὡς ἀληθῶς..."

Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥΡΚΟΥ «ΥΠΟΥΡΓΟΥ» ΣΤΟ NEWSBOMB

«Πετρέλαιο δεν θα βγάλετε από το Αιγαίο, ούτε φυσικό αέριο από το θαλάσσιο βυθό της Κρήτης, αν δεν συνεργαστείτε και δεν το μοιράσετε μαζί μας». Αυτό το μήνυμα στέλνει στην Ελλάδα με τις αποκλειστικές δηλώσεις του στο newsbomb.gr ο επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Ενέργειας της Τουρκίας Νεστέντ Παμίρ, ο οποίος είναι και μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ενέργειας με τις αρμοδιότητες υπουργού. Ο κ. Παμίρ στις δηλώσεις του τονίζει ότι δεν μπορεί η Ελλάδα μονομερώς να προχωρήσει σε έρευνες για το πετρέλαιο στο Αιγαίο και αυτό πρέπει να γίνει σε συνεργασία με την Τουρκία και με χώρες που θα έχουν συμφέρον προς τούτο.
«Κανείς δεν μπορεί ανοικτά να επενδύσει και να ερευνήσει την περιοχή. Αλλιώς υπάρχει μια απειλή και γι’ αυτό όλες οι όμορες χώρες πρέπει να διαπραγματευτούν και να φτάσουν σε μια αποδεκτή λύση».
Ο κ. Παμίρ καταγγέλλει την Κύπρο και το Ισραήλ που υπέγραψαν συμφωνία για τον καθορισμό της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης μεταξύ των δύο χωρών χωρίς να βάλουν την Τουρκία σε αυτή την συμφωνία και απειλεί ανοικτά Κύπρο και Ισραήλ με τη δήλωση: «Τέτοια βήματα βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην ανατολική μεσόγειο, η οποία είναι ήδη ευαίσθητη σε μία κρίσιμη ισορροπία. Τέτοια γεγονότα όπως η διμερής συμφωνία Κύπρου - Ισραήλ θα προκαλέσουν περαιτέρω ζημία στο κυπριακό και θα εμποδίσου τη λύση του».
Οι δηλώσεις του Τούρκου «υπουργού», οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις και τη μυστική διπλωματία που εξελίσσεται για το Αιγαίο μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στην σημερινή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος» στο Alter στις 11 το βράδυ.
Όλο το σκοτεινό παρασκήνιο και η μεγάλη συνομωσία των τελευταίων ετών με τα κοιτάσματα ελληνικού πετρελαίου που κρύβονται 40 χρόνια παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ του Κώστα Χαρδαβέλλα, «Ελληνικά Πετρέλαια: Η μεγάλη συνομωσία», που κυκλοφορεί σε dvd και συνοδεύεται με έντυπους χάρτες στα περίπτερα.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

ΟΙ «ΚΟΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ»

Όσο αποκαλύπτω το πολιτικό παρασκήνιο και τη μυστική διπλωματία στο θέμα των πετρελαίων του Αιγαίου, νιώθω ότι είμαι θεατής σε μια πολιτική φάρσα και μια ιλαροτραγωδία, με πρωταγωνιστές τις «κότες» (Ελλάδα) και τους «τσάμπα μάγκες» (Τουρκία). Οι «κότες» είναι τόσο φοβισμένες που δεν τολμάνε ούτε από το κοτέτσι τους να βγουν – γιατί αυτό θα θυμώσει τους «τσάμπα μάγκες».
Και για να μιλήσουμε σοβαρά. Φοβάται η Ελλάδα να χαράξει τις γραμμές της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης των συνόρων της (πολύ πέρα της υφαλοκρηπίδας) που θα της έδινε όμως το δικαίωμα να αρχίσει έρευνες για πετρέλαια και φυσικό αέριο και στη συνέχει την εκμετάλλευσή τους.
Από την άλλη πλευρά, οι «τσάμπα μάγκες» βγάζουν κάθε φορά ένα σαπιοκάραβο, που δήθεν κάνει έρευνες στο Αιγαίο για πετρέλαια (το γνωστό ΄΄ΣΙΣΜΙΚ΄΄) πετάνε τότε και τη ρουκέτα ότι είναι αιτία πολέμου (casus belli) η επέκταση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στα 12 μίλια (όπως ορίζουν οι διεθνείς νόμοι) και μετά από κάτι τέτοιους «ψευτοτσαμπουκάδες», ξαναβάζουν το σαπιοκάραβο στα τουρκικά λιμάνια. Πίσω από όλη αυτή όμως την οπερετική κατάσταση, εξελίσσεται εδώ και μήνες μια μυστική διπλωματία, μεταξύ Παπανδρέου και Ερντογάν.
Αυτή τη μυστική διπλωματία αποκαλύπτει η έρευνα που έκανα και παρουσιάζεται σε ένα ειδικό ντοκιμαντέρ και ένα ειδικό τεύχος με τίτλο: ΄΄Πετρέλαιο στην Ελλάδα: Η μεγάλη συνωμοσία΄΄ που ήδη κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!


Οι "κοπρίτες- δημόσιοι υπάλληλοι" του Θεόδωρου Πάγκαλου, αλλά και η "σοφία" του ότι "μαζί τα φάγαμε", δεν αποτελούν σημερινές εμπνεύσεις του αντιπροέδρου! Τον περασμένο Μάιο, σε διάλεξή του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ο κ. Πάγκαλος δυσφήμισε όσο "καλύτερα" μπορούσε" τη χώρα μας, σε μία εποχή που δεχόταν πιέσεις από παντού για την υπογραφή του Μνημονίου!
Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", σύμφωνα με την οποία ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, απευθυνόμενος σε ξένους ακροατές, δήλωνε ότι " στην Ελλάδα κατοικούν κάποιοι που έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι απόγονοι του Περικλή. Όλοι αυτοί ζουν σε μια χώρα που εφαρμόζει τις αρχές της κοκκινοσκουφίτσας η οποία αποφάσισε λάθος να κόψει δρόμο μέσα από το δάσος και έτσι έπεσε πάνω στον κακό λύκο!".
Στη συνέχεια ο κ. Πάγκαλος αποκαλούσε τους επαναστάτες του 1821 " ένα μάτσο αγράμματους και αδαής χωριάτες οι οποίοι μετά βίας μιλούσαν ελληνικά, που αμέσως μετά την απελευθέρωση, ψήφιζαν οποιονδήποτε εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους", εξηγώντας με τον τρόπο αυτό ότι για το ρουσφέτι δεν φταίνε οι πολιτικοί αλλά οι έλληνες πολίτες που "το έχουν στο αίμα τους" από τότε!
"Δεν είναι οι πολιτικοί που βγαίνουν ψάχνοντας σε ποιον θα κάνουν “εκδούλευση”, αλλά οι πολίτες που πάνε να τη ζητήσουν", κατέληγε ο κ. Πάγκαλος, συμπληρώνοντας την άποψή του για τους έλληνες που ο ίδιος εδώ και δεκαετίες ζητάει την ψήφο τους!

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...